Fredagssvepet – Alla Helgons Afton

Allhelgona-helg och dubbel söndag stå för dörren. Oktober är över och jag har tagit för vana att summera månadens Instabilder i ett litet collage vid varje månadsskifte. Så här såg dagens Instacollage ut.

02ba5fcc42d111e39ca922000ae91227_8

Även Halloween borde alltså vara överstökat vid det här laget, och veckans i särklass snyggaste dukning på temat presenterade, föga fårvånande, Nina med bloggen Stylizimo. Jag slutar aldrig att imponeras av hennes skicklighet! Här är hennes bilder, för min egen arkiverings skull.

Halloween_tablesetting

Pumpkin-decoration

Halloween-table-setting

Något dylikt kommer jag aldrig själva att hinna åstadkomma – jag tänker inte ens försöka – utan vi tar det riktigt manjana imorgon kväll då det vankas sushidinner här hos oss.

plateau_sushi1

Barnen ska på filmkväll/maskerad, temat är förstås givet, och dom får förstås egen mat – inte sushi. Till glassdesserten ska dom få varsin spökmaräng tänkte jag, som jag nyss fixade ögon på med hjälp av smält choklad och en dekorpenna för bakning.

Spöken 2

Spöken 1

Spöken 3

Lördagskvällen förgylls ytterligare av den efterlängtade säsongspremiären av tiderns bästa TV-serie. Ni vet vilken det är vid det här laget. Downton Abbey så klart. SVT1 kl.22.00 finsk tid. Don´t miss it!

downton-abbey-series-4-widows

Och en annan premiär som närmar sig är förstås lanseringen av KappAhls Fifty Shades-kollektion, som ska finnas i butik den 5 november. Gissa vem som kommer att hänga på låset! 😉

Kappahl Fifty

Här kan ni även se en teaser från kollektion. Vad kan jag säga? Oh my!

Avslutningsvis några modifierade rader ut Atle Burmans All Helgona dikt.
 

Ljusen värmer oss själva någonstans
men också dom bortgångna kära
för den blick som var hennes, den röst som var hans
kan kännas så märkvärdigt nära

 

 

 Trevlig helg!

 

0 svar på ”Fredagssvepet – Alla Helgons Afton”

  1. Hej! Ville bara berätta att jag testade Glöggrytan i lördags och åh vad vi njöt! Fantastiskt god! Tack för att du delade med dig av receptet, det kommer att göras många gånger i mitt hus!
    Det är lika kul varje dag att gå in på din blogg, gillar den skarpt!! Fortsätt så!
    /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *