Fira fira fira

Hej gott folk. Det blir inte mycket till julinspiration här just nu, men jag ska försöka ta igen det i december när det blir lite lugnare. I lördags var det alltså 40-årsfest, igår barnkalas och nu på lördag släktkalas för far och dotter. Och så ska man ju hinna jobba också 🙂
Bilderna från i lördags få bara mina FB-vänner se – med några få undantag. Här kommer en skymt av det som serverades, och vi själva.

IMG_6337

IMG_6338

IMG_6335

IMG_6394

IMG_6410

Barnkalaset gick förstås i Chima-tema, enligt dotterns önskemål. Blått, vitt, guld och gult var alltså färgerna och eftersom hon inte äter vanlig tårta, utan bara kladdkaka, är det ganska enkelt fixa att beställa en tårtbild från lokala bageriet och sen spruta lite grädde runt 😉 Nej, jag kommer aldrig att bli någon tårtpysslare, det kan jag lova!

IMG_6465

IMG_6470

IMG_6468

IMG_6474
Foto: Anna

Igår var då den stora dagen för de båda, och nu återstår ”bara” släktkalaset på lördag, så har vi firat klart för detta år. Dotterns presenter gick i samma tema som tårtan kan jag säga, och maken överraskades med en efterlängtad solpanel till villan av alla vännerna. Av mig fick han inget paket – bara ett bokningsnummer och ett kort med texten ”London, baby – in March 2014!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *