Farsdagspresenter och efterlängtad premiär

För er som ännu inte hunnit fixa Farsdags-presenter, så kommer här några sista minuten-tips!

Läderhandskar går väl alltid åt – dessa är från KappAhl, och det samma gäller strumpor. Dessa med paisleymönster kommer från Happy Socks. Flaskproppen i kristall från Orrefors finns i olika utföranden, och modellerna är alla döpta efter olika huvudstäder i världen. Som specialutgåva finns i år även en Helsinki-modell, så passa på!  (Det är dock inte den som syns på bilden).

Farsdags 13

Foto: Eget collage av bilder från ovanstående länkar

Den maskulina weekendbagen är från Henri Lloyd och finns bland annat här.  Och sist men inte minst – slipsen. THE slips. Ni fattar va? Yes, den kommer från Kapp Ahl och yes, den ingår i Fifty Shades-kollektionen.

Som släpps om exakt en timme från att detta inlägg publiceras.

See you theeeeere! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *