Birthday Weekend

Det är nästan skönt med måndag – så att man får vila upp sig efter en intensiv men mycket trevlig helg 🙂 Födelselördagen började med en shoppingrunda på stan med maken, då jag själv fick välja present. Efter lite tårtfix och en löptur på eftermiddagen, ramlade ett antal vänner in på kvällen med ballonger, sushi, vin, tårta – och ovanpå allt detta ännu också en massa fina presenter. Hjälp, vad bortskämd jag blev!

IMG_6271

Foto: Anna

Efter den goda middagen och några timmar i badtunnan, vek vi oss för den tilltagande stormen och åt nattmat i form av smörgåstårta innan alla smög sig hemåt i natten.

Igår var vi själva på kalas, jag var på föreläsning och när jag kom hem hade jag släktingar på besök och därefter ännu en god vän på middag på kvällen. Tacksam för  fina vänner och släkt, fina presenter och laddad att ta itu med denna veckas långa to do-lista!

0 svar på ”Birthday Weekend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *