Bailando i rött

Ett lördagsinlägg hör till ovanligheterna – men så är detta också ett förinställt sådant. När det här publiceras på lördagkväll befinner vi oss redan på makens 40-årsfest – fast det vet han inte om i skrivandets stund 🙂

40 2

Att övertyga honom om att han måste ha ny kostym för en liten ”restaurangmiddag” var inte det lättaste och jag vet inte hur många gånger jag bitit mig i tungan de senaste veckorna. Börjar känna mig som en expert på vita lögner 😉

 
 

40 1

Eftersom det är helgen före ”Lilla Jul”, dvs första advent, blir det rött för både honom och henne ikväll. Jag hade först tänkt mig något glittrigt  från Nelly, men när jag såg den här på Boozt.com var det kört….

 
rafn36l1695_lakehousered_tl595

En klassiker som ska få hänga med i många år hoppas jag. Bling blinget kommer från Lindex, och när min gamla parfym tog slut bytte jag Escada mot Prada för lite omväxling.

 
40 3
40 4

Foto: Anna samt produktbild via Boozt

 

Trevlig helg!

 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *