Mot Granit

Från och med idag har skolorna höstlov här på den finländska västkusten, och vi tänkte tillbringa några dagar i hufvudstaden som omväxling. Våra egna, regelbundna weekendresor dit, som var kutym före vi fick barn, har ju uteblivit av praktiska skäl, och jag har nu länge varit sugen på att tillbringa ett par dagar i storstan. Även om helgen i första hand kommer att gå på barnens villkor, ska vi förstås hinna med lite shopping också. Och då står naturligtvis Granit högst upp på listan. Nåja, nästhögst i alla fall 😉

Granit collage 1

Foto: Eget collage av bilder från Granit

Att Granit nyligen och äntligen öppnat webbshop har väl inte undgått någon som rör sig i bloggosfären – som väntat och tyvärr var det ju dock bara för kunder i Sverige. Mycket trist att vi som inte har tillgång till en fysisk butik inte heller får beställa på webben tycker jag. Så när jag nu en gång slipper till, är risken överhängande att jag går ”hibik” där inne i helgen. Bland annat ovanstående finns på inköpslistan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *