H&M Julen 2013

H&M Home lanserade sina julkollektioner förra veckan, och som brukligt finns det både glitter och glam samt mer traditionella, rustika teman att välja mellan. Båda har sin charm, och som ni vet brukar julen inte vara röd hemma hos oss. Dock händer alltid samma sak varje år, när jag får syn på sådana här bilder. Det vore kanske kul med lite rött också…

Winter 2013

Men så såg jag den här… och det här är tilltalar mig ändå mer i det långa loppet. Dock är det ju den vita granen som gör mycket av bilden – och någon sådan behöver jag knappast försöka föreslå för familjen.

Winter 2013

På textilierna förekommer fortfarande djur av olika slag. Renen  har varit populär ett par år nu, och den hänger ännu med…

HM Ren jul 13

Och årets nyhet är kanske domherren, som finns i flertalet varianter. Det är bara att bestämma sig för stilen, helt enkelt.

HM fåglar jul 13

Foto: H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *