Fredagssvepet

Äntligen fredag igen! Och här kommer dagen till ära ett litet fredagssvep, med allt och inget. Vi börjar med en hyllning till ”ruskan” – höstfärgerna i naturen just nu alltså. Det finns inget vackrare än glödande lönnlöv, men även björken är fin i oktober. Som här – ute på ett tröskat fält någonstans i byn.
IMG_5737 a

I samma färgtoner har jag hela hösten sökt en ny yllekappa – en figursudd, ganska kort modell med dubbelknäppning – utan att hitta det. Men igår hängde den där. I alla storlekar – utom min. På webbshopen finns den även från igår- yes!

093EO1G004_256

Synd bara att jag inte har den nuuuu – eftersom vi ska ut på dinner – styrelsemiddag – ikväll. I klädcollaget nedan syns dock en del av kvällens outfit, som går i puderrosa och svart. Koftan är Odd Mollys nyaste färgställning av klassikern Lovely Knit, som nu kommit i enfärgat ljusgrått och grafitgråttmed mönstrat band istället. Helt och hållet underbar!!! Jag provade den här om dagen – och den ligger just nu väldigt högt på min önskelisat. Tur att man snart fyller år 😉

Här i collaget är den tillsammans med topp, halsduk och läderkjol från H&M, armband från Edblad, väska från Guess, vantar Odd Molly samt skor från Vagabond.

Höst 13

Apropå önskelista ja – denna ombloggade nyhet från Ikea, som fått namnet Ranarp och även finns i en tak- och golvmodell, drömmer jag om till sovrummet just nu. Jag gillar verkligen känslan med sladdlamporna där inne (a la garagemodell), men de är inte så värst praktiska eftersom de saknar brytare.
Vill det sig väl kan det bli en tur söderut nästa vecka för vår del, och då blir det säket en sväng på det blågula varuhuset också.

ranarp102
 

Imorgon ska jag försöka hinna till svampskogen. För två veckor sedan var det ännu dåligt med trattisar här i byn – hoppas dom har kommit upp nu. Det här receptet ur senaste nummer av Etiketten, Alkos egen tidning, är jag sugen på att testa. Tarte Tatin på svamp. Perfekt som supérätt!

 
SVamp TArte
 

Och naturligtvis – inget Fredagssvep utan Christian Grey! Dessa godingar hittade jag via Etsy förra veckan och de uppfyllde verkligen förväntningarna. Ett halsband – och ett iPhone-smycke med de klassiska symbolerna från Fifty Shades- trilogin.

Sa jag redan att jag är besatt eller? 😉
il_570xN.403633059_fjve
 
il_570xN.472587307_7z1w

Och så avslutningsvis ett litet vykort då. Bara så att ni vet 😉

 
1376540_583750771673710_1015213848_n
Eeeheheheheee 😉
 

Have a great weekend everyone!

 
 
 

0 svar på ”Fredagssvepet”

  1. Hej Anna.
    Fin blogg du har … hittade den för någon vecka sedan och har redan blivit en trogen läsare.
    Och jo … visst finns Christian Grey 😉
    h. Bella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *