Femtio nyanser av grått

Paradplatsen på den tilltänkta betongväggen i sovrummet skulle en av de här tavlorna få. Frågan är bara vilken? Att jag snöat in på E L James trilogi Fifty Shades och Christian Grey har väl inte undgått någon, och i bristen på en snygg illustration med just femtio nyanser av grått, inte bara trettio, som på den av Therese Sennerholt, kladdade jag ihop två egna varianter. Nu kan jag bara inte bestämma mig för vilken av dem jag ska förstora upp. Åsikter på det?

Fifty Shades 2 blogg

Fifty Shades 1 blogg

Foto: Egna illustrationer

0 svar på ”Femtio nyanser av grått”

  1. Röstar definitivt på nr 1 🙂
    Tycker den andra ser lite för ”steril” ut och så får jag en känsla av färgkarta på K-rauta typ 🙂 men så är ju smaken olika, det är väl sist och slutligen upp till dig vad du tycker bäst om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *