Efter helgen

Tillbaka i verkligheten efter en avkopplande helg i Helsingfors. Pengarna har formligen runnit mellan fingrarna på mig, ändå har jag inte shoppat annat än ”plock” – på Granit och Ikea. JAg hann inte titta på några kläder åt mig själv, bara åt barnen, och de jag spanat in via Stockmanns webbshop var en besvikelse i verkligheten. Någon systemkamera orkade jag aldrig ta fram under helgen, så tytvärr finns det inga sightseeing bilder att tillgå. Det enda jag kan visa är lite av det som kom med hem.

Granit 1

Äntligen fick jag min lampslinga från Granit. Den som typ alla andra också har och som syns i alla bloggar och inredninsgreportagen. Föga energisparande men wtf…

Granit 2

Granit 4

Lite annat ”kräsä” kom förstås också med i samma påse. Chiliolja och honung….

Granit 6

Granit 5

… och lite kontorsprylar. Årsplanen – en kalender där alla årets dagar syns i 50×70 cm format, ser jag fram emot att börja använda efter nyår. Den om något måste ju underlätta livet?!

Granit 3

Foto: Anna

Två blågula kassar bar vi också ut efter vårt pitstop i Tammerfors på hemvägen. Den ena fylld med ljus inför vintern och den andra innehöll andra livsnödvändigheter i form av presentpapper, serveringsskålar, glas och så vidare.
Shop til´you drop.

0 svar på ”Efter helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *