Orange i höst

Ni som följer mig på IG vet redan att vardagsrummet har fått lite höstkänsla hos oss. Orange är ingen favoritfärg, men den passar bra under höstmånaderna och funkar fint med koppardetaljer, så orange fick det bli. Dessutom matchar ju både elden i öppna spisen och makens konjak 😉
Den grå ryamattan åkte ut – den stod mig upp i halsen efter tre år – och istället ligger nu en svartmönstrad bomullsmatta på golvet. Sedan addade jag bara några kuddar från H&M Home och en filt i matchande färg, så var det klart. Summa för minimakeovern: Ca 50 euro all inclusive.
(Bilderna är gryniga eftersom jag var för lat för att ta fram både stativ och blixt – ni får leva med ISO 2000 istället 😉 )

Orange 1

Orange 3

Orange 6

Orange 8

Orange 3

Orange 5

Orange 7

Orange 2Foto: Anna

0 svar på ”Orange i höst”

  1. Färgvalet och kopparlyktorna känns bekanta! 🙂 Paljettkuddfodralet var också på snabbvisit hos oss.. Blev dock för mycket bling bling för vårt hem 😉
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *