Odd Molly Minibloppis

Garderobsrensning pågår! Min Odd Molly-feber har lagt sig och efter en tid i volangträsket 😉 vill jag nu ha mer stilrena, klassiska kläder. Därför tänkte jag bjuda ut två OM-plagg i form av en liten minibloppis här på bloggen – klassikern WigWam-tunic i beige samt kofta V-neck i mörkgrått. Båda två är använda endast en eller två gånger och i nyskick. Båda i i storlek 2, dvs motsvarande M.

 Wigwam Vintage

v-neck-cardigan

Dessutom hänger denna fina kappa i cashmere ylle från H&M, storlek 40, i min garderob och är så gott som oanvänd eftersom jag krympte ur den så att säga samma vinter som jag köpte den. Jättefin och premiumkvalitet för att vara från H&M.

HM1

Nypris på Wigwam-tunic är ca 184 euro – mitt pris 80 euro. På koftan är nypriset ca 148 euro, mitt pris 60 euro. Kappans nypris var ca 120 euro om jag minns rätt – den får man för 40 euro.  Är någon intresserad så maila på anna.sand(at)netikka.fi. Det går också bra att lämna en kommentar här till inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *