New In

Igår fick jag hem mina nya Nimbus. Det är nu tredje paret löpskor av samma modell för min del och jag har definitivt hittat rätt – till all lycka. Att hålla på och pröva sig fram mellan olika märken och modeller blir snabbt dyrt. Jag gjorde ett avsteg för några veckor sedan och köpte ett par odämpade, lätta löpskor – Nike Free Run 5.0 – eftersom alla verkar vara så nöjda med dem. Och visst är det härliga skor, men redan efter två 7 km´s rundor fick jag problem med benhinnorna. Vilket i och för sig också kan bero på att mina gamla Nimbus börjar ha gjort sitt, efter ett år och 1 200 km. Tyvärr får man säga – eftersom jag älskade färgen på dem – grått, guld och silver (de syns i bakgrunden på bilden). Men vitt och korall funkar också, och Nike-skorna får jag nytta av på bodygympan, tröstar jag mig med 😉

Nimbus15

0 svar på ”New In”

  1. Ja Marie, jag vet 🙂 Kollar alltid både Wiggle och Start Fitness före jag köper, men hittills har Start Fitness varit billigast varje gång, så alla mina skor har jag beställt därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *