THE house

Jag tänkte bara berätta var jag ska bo sedan, när jag blir stor 😉 Eller åtminstone hur huset och (träd)gården ska se ut. Det här råkar nämligen finnas i Malmö, med en prislapp på drygt 18 miljoner SEK. Huset är byggt 2010, går under namnet Villa Nilsson och ligger med utsikt över Öresund mot Danmark.  Gotta love it.
Fler bilder hittar ni här.

House-in-Sweden1

Lovely-House

White-Kitchen

Entry-

Panoramic-View3

Bathroom6

Transparent-Environment1

Lovely-House
Foto: via Valvet

0 svar på ”THE house”

  1. Ojnej så fint! Vi håller precis på o renoverar vårt egna hus o efter att ha sett dehär bilderna ångrar jag precis allt vi har gjort o önskar att jag hade gjort det så här istället. Nästan iaf. Jisses så fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *