Augusti levererar

Solnedgångarna är alltid som vackrast i augusti, så mycket mer färgsprakande än på försommaren. Dessutom brukar augusti ännu bjuda på både soliga och varma helger, och i år är inget undantag. Vi har njutit av lugn och ro, sol och och värme, fantastisk aftonrodnad, bastu och kvällsdopp, kortspel och tapas samt årets första äppelpaj på Tallören i helgen. Ni som inte följer mig via Instagram eller Facebook får glimtar av det här.

IMG_6873

IMG_6866

IMG_6883

IMG_5041

IMG_6885
Foto: Anna

0 svar på ”Augusti levererar”

  1. Hej!
    Hamnade hos dig av en slump. Googlade orden ”välkommen september” och då kom det upp ett fantastiskt foto med svamp. Därefter besökte jag din sida och fick se än vackrare foton på solnedgångar och vyer. Tanken var att jag skulle lägga ut fotot med ”välkommen september” på min FB sida, men nu när jag vet att du är fotograf och att det är dina kommer jag inte att göra det. Men åh, så fina bilderna är.
    Med vänlig hälsning
    Ramona Fransson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *