Sommarens hetaste helg

Här kommer ännu ett bildregn från de senaste dagarna, som även varit sommarens varmaste. Vi kickade off värmeböljan med en dagstur till sanddynerna i Kalajoki, 20 mil norrut. Dagen efter packade vi snabbt om väskorna och for ut till Tallören, där vi levt bryggliv hela helgen. Igår blev det även en liten båttur ut på öppet hav och sedan tillbaka in i inre skärgården, till fina Snäröiran där vi träffade på både bekanta och några söta får. Denna vecka tillbringar vi på stranden här i kustbyn där Antonia går i simskola och i helgen avrundas semestern med en grillfest som vi är bjudna på. Därefter är det dags att återvända till vardagen…

IMG_4644

IMG_4687

IMG_4668

IMG_6388

IMG_6426

IMG_6430

Foto: Anna och Jonas

0 svar på ”Sommarens hetaste helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *