Instaweek

Tänkte avge ett litet livstecken här emellan i form av ett Instacollage från den gångna veckan. Dessvärre ger bilderna sken av att vi bara varit i bärskogen och inte gjort så mycket annat, eftersom jag sållar bort alla bilder med ”icke-familjemedlemmar” på av hänsynsskäl. Kollaget ger med andra ord inte riktigt rätt bild av livet just nu, som de facto mest går ut på att vara social och umgås. Förutom att fylla frysen med hjortron, blåbär och hallon har vi mest spenderat tid med vänner – i baljun, på pizza, på terrassen, på kusinträff och så vidare. Det blir inte mycket nytta gjort – men roligt har vi 🙂 Hoppas ni också njuter av sommaren – för nu är den tillbaka enligt väderprognoserna!

Instaweek Semester

Foto: Anna via Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *