Höstnytt från Ellos

Ellos sortiment har inte tilltalat mig på många år men jag bläddrade i alla fall igenom sidorna med inredningsprodukter i katalogen och hittade några favoriter som jag plockade ut. De har ju numera en egen tapetkollektion bland annat, och tapeten som liknar en gammal trävägg nedan är från den. Bäddsetet är kanske högst på önskelistan – men 79 euro betalar inte jag för ett påslakanset. Ledslingan är också jättefin – men hallåå – 69 euro för 10 lampor??? Mesta köptipset får bli mattan med harlekinmönster – inte helt olik den som valsat runt hos både bloggar och Instagramkonton efter att den syntes i en lägenhet hos Alvhem Mäkleri – stylingen signerad Sarah Widman, as usual 🙂

Ellos Favoriter 13

Foto: Eget collage av bilder från Ellos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *