Drinkdispenser

Ett av sommarens mesta ”must haves” verkar enligt både bloggar och tidningar vara en stor glasdispenser med kran nedtill, ur vilken man med fördel kan tanka svalkande drycker under varma sommardagar. Limevatten, sangria or whatever. Lär ska finnas på Granit – som numera finns även i den finska hufvudstaden. Synd bara att det är 50 mil dit ner… 😉

glaskaraffer_700

drinkdispenser2

Foto: via Sköna Hem

0 svar på ”Drinkdispenser”

 1. Kan avslöja att jag var i kontakt med Granit just när dom funderade på landstigning i Finland.. Försökte få dom att landa i Vasa, men nej prompt skulle dom till Hesa..

 2. Det vore något för varma sommardagar! På tal om Granit, så hoppeligen söker dom sig till andra orter också, tex. Vasa.
  Ha en bra dag!
  kram Sabina

 3. Anna – har tänkt i lite liknande banor… Är det månne franchising dom kör eller vilket system har dom?
  Tack för tipset Christina 🙂

 4. Som jag förstod det är det nog egna butiker med anställda dom har. Alltså inte franschising.. Damen jag var i kontakt med var ju väldigt intresserad av Vasa, men dom ville öppna i hfors först för att få se om det finns marknad i Finland. Försökte nog påstå att vi som är här uppe i Österbotten, och vet vad granit är,skulle ha varit en bättre marknad.. Men.. Var i kontakt med dom innan nyheten om Granit släpptes i Finland. Misstänker det inte tar så länge innan dom söker sig hitåt oxå.. Får väl bombardera dom på nytt så småningom 🙂

 5. Råkade se en idag när jag var till Hong Kong och tänkte på dej. Tror att den var 5 liter och stod på ett lågt metallstativ. Kostade strax under 30 euro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *