Syrendimma

Oj oj, ni skulle se våra syrenhäckar nu. Vet inte om de någonsin blommat som i år? Hela Sandholm är insvept i en syrendoftande dimma – en bitterljuv sådan – eftersom allt kommer att vara utblommat före midsommar i år.

Dofter 1

Man hinner inte alls njuta så som man borde – och igår när detta gick upp för mig sprang jag runt som ett hysteriskt tok och plockade syrener att lägga i vas – en i varje rum. Så nu är vi höga på syrendoft även inomhus 😉

Dofter 3

Att gå och lägga sig intill och även vakna bredvid en doftande syrenbukett hör juni till hemma hos oss. Även badrummet fick sig en bukett…

Dofter 4

Som om det inte vore nog hittade jag doftpinnar och doftljus på H&M också som jag inte kunde motstå. Aaah!

Dofter 2
Foto: Anna

0 svar på ”Syrendimma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *