Sommarens bästa köp

Sommarens bästa köp är utan tvekan rugbyklänningen från Henri Lloyd, som jag bloggat om tidigare, i detta inlägg.  Jag skulle kunna bo i den! Den var värd varje cent och det samma gäller tröjan som jag beställde från Henri Lloyd Store i Helsingfors, eftersom den inte fanns att fås här i Vasa. Jättebra och snabb service fick jag också! Klänningen finns även i turkost och rött, kepsen finns i mörkblått och vitt också, medan väskan är från en äldre kollektion.
Jag har vid något tillfälle lovat att ni aldrig ska få se några outfit-bilder på den här bloggen – men ingen regel utan undantag. De här plaggen är so worth it!

HL 1

HL 3

HL 2
Foton: Privata

I samarbete med Henri Lloyd Store Helsinki

0 svar på ”Sommarens bästa köp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *