Midsommarvecka in pain

Morning morning! Semesterlunken har infunnit sig och bloggen går på sparlåga. Planen var att ägna veckan åt stor-, och då menar jag verkligen, STORstädning, men nu sitter jag sitället här halvt handikappad med något som verkar vara en grym sträckning eller bröstmuskelinflammation. Det tog mig en halvtimme att få få bort övedragen av soffkuddarna nyss så det där med att torka golvlister och trimma gräs får jag helt enkelt glömma nu. Inte helt lätt för en perfektionist att anamma manjana, manjana…
Några egna bilder kan jag inte heller bidra med i veckan eftersom jag glömde systemkameran på Tallören i söndags, men jag råkade ha några nytagna bilder från trädgården i bloggmappen som får vikariera här idag. Och så jag tipsar istället om denna nya sajt där ni kan surfa runt en stund. Hoppas hinna återkomma ikväll eller imorgon med ett Midsommarsvep!

MIdsommarvecka 2

MIdsommarvecka 1

0 svar på ”Midsommarvecka in pain”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *