Valborg och 1:a maj

En kalla, blåsig men på andra sätt väldigt lyckad Valborsghelg lider mot sitt slut. Igår firade vi med grillpremiär i goda vänners lag. Jag var som vanligt lat med kameran och knäppte bara en ynka mobilbild av desserten, som bestod av en citronmousse samt champagnesorbét med halloncoulis.

Vappendessert

Idag var det så äntligen dags för sjösättning och premiär på Tallören. Helt otroligt att det bara är tre veckor sedan vi var dit med bil på isen sist! Lite is fick vi bryta oss igenom i viken nu också men det gick smidigt. Sju grader varmt hade vi inomhus när vi kom och började elda… Några timmar senare, 27.  Stugan är nu städad och fräsch inför nästa helg då vi förhoppningsvis kan sova över första natten för säsongen.

Tallörenpremiär

Foto: Anna

Och nu är det alltså MAJ då. Är det för mycket begärt med lite värme kanske då också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *