Sophisticated Spring

Detta till synes ändlösa V.A.B: ande gör mig galen. Om alla andra kallar februari till vabruari så blir det tydligen både april och maj som står för det hos oss. Jobba – vad är det – när man kan tillbringa dagarna på hälsovårdscentralen med sjuka barn??? Det intressanta är att jag är den enda i huset som ännu inte fallit offer varken för förkylningar eller feber eller andra konstigheter som härjat här. Av det drar jag slutsatsen att det minsann lönar sig det jag försöker göra. ”Eat clean – train dirty”.
Piggar upp mig med lite låtsasshopping här idag. Det vill säga ett collage med de sista vårplaggen och accessoarerna, innan vi kan kasta både byxor och jacka och ge oss hän åt sommaren istället. Over and out.

Spring SofisticationFoto: Eget collage av bilder från nedanstående kedjor

Byxorna är mina all-time-favourites från H&M, scarfen också en favorit från Gina. Hålstickad tröja från Kapp Ahl, skor och jacka H&M, bälte Hilfiger, klocka och väska Guess samt armband Dyrberg-Kern.

0 svar på ”Sophisticated Spring”

  1. Du gör sååå fina collage!
    Testat omega-3 till barnen? Vi har kört det i år och STOR skillnad. Koncentrerad är bäst, utan omega-6 är som är inflammatorisk, men det vet du säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *