Sommarhelgen som var

Jag och barnen har tillbringat denna vädermässigt helt fantastiska helg på Tallören, medan bonden pendlat av och an mellan ön och åkern. Igår var även vi uppe till lands för att gå på examenskalas, men till kvällen åkte vi ut igen. ESC avlyssnades på en gammal transistorradio via P4 på terrassen i solnedgången, och första doppet avklarades efter bastun. Kabblekan blommade redan bland den vissnade fjolårsvassen och barnen har stortrivts bland all ny sand på stranden, som vi körde dit på isen i vintras. Jag har tvättat alla fönster, spraymålat Svinga-gungan från Ikea svart (Tack Marina för det tipsat – har alltid hatat den blåa färgen!) och bara slappat. Här kommer några bilder från helgen. Eftersom det är flera år sedan jag visade några bilder innifrån stugan så bjuder jag på några sådana samtidigt – även om tiden stått stilla där, med undantag av den nya filten från H&M Home som ligger på sängen.

 
IMG_3193
IMG_3198
IMG_3163
IMG_3179
IMG_3184
IMG_3183
IMG_3186
IMG_3187
IMG_3167

Foto: Anna

0 svar på ”Sommarhelgen som var”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *