In love with Henri

Eller nej – jag ångrade mig. Jag måste ju naturligtvis berätta om veckans high – ett inköp som gjorde mig helt salig av lycka och som jag även instagrammade om igår. Jag ska börja med att berätta historien bakom denna förälskelse.
Jag har, eller har haft, två riktigt stora kärlekar då det gäller klädmärken. Det ena är Odd Molly, det andra är Henri Lloyd. Båda två ”upptäckte” jag genom Malenamis blogg, för många år sedan. Innan dess var mitt modeintresse inte speciellt stort, och eftersom jag var föräldraledig i sex år fanns inga marginaler att köpa dyra kläder för. Jag sparade ihop till några av mina Molly-förälskelser, andra fyndade jag på Tradera. När jag skaffat de plagg jag ville ha dog kärleken ut lite. Jag tycker fortfarande att många av OM-plaggen är väldigt vackra, men de känns ändå svårburna och det är sällan jag använder dem.

Malenmai Henri Lloyd

Henri Lloyd föll i glömska innan jag ens köpte något av hans plagg. Tills jag hamnade i ”fel” sällskap 😉 och blev påmind. De här bilderna (ovan) från Malenami dök upp på näthinnan igen och jag scannade genom hela nätet efter denna klänning från sommarkollektionen 2011 – utan att hitta den. Istället blev det maken som fick sig några HL-tröjor, och jag själv fick stå tillbaka, med undantag för något bälte och en väska.

Tills igår. När jag bara ”gick en sväng” i butiksgallerian inne i Vasa, och såg en uppföljare av min drömklänning hänga där, alldeles nyupphängd, och i sällskap av kepsarna som jag suktat efter på nätet.

Henri Lloyd dress

Vad som hände sedan behöver jag knappast berätta. Nu väntar jag bara på värmen 😉

Round The World Race-kollektion som nu börjat dyka upp i några webbshopar är to die for! Här ser ni några av plaggen från den. Finns bland annat på Sportamore, Johnells  och Miinto.

HL Collage

Foto: via Malenami, Johnells mfl.

0 svar på ”In love with Henri”

  1. Tänk Anna att det händer igen att jag prövat just den där fina HL-klänning du köpt:) Men prövade även den i det andra färgvalet. Prövade även kepsen, i blått. Konstaterar att du och jag faktiskt har lite samma smak vad gäller kläder 🙂 Men som vanligt köpte jag inget ännu och såg att kepsen i blått tog slut väldigt fort. Jag tyckte den skitsnygg men använder jätte sällan kepsar. Har ett presentkort till affären du köpt grejerna från så jag skall ännu i vår/sommar köpa nåt därifrån. Finns ju en del marina saker just nu 🙂 Gillar dessa blogginlägg med marina teman 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *