Igår

Det verkar nästan som att bloggen alltmer antar formen av en fotoblogg nu under sommaren. Det går i perioder som ni vet. Igår firade vi vårfest på Deos dagis och efter att barnen somnat förträngde jag alla måsten och bara slappade i utesoffan med några tidningar. Och gick ett varv med kameran, både inne och ute. Här är några av snapshotsen från rundan.

SH1

Körsbärsträdet blommar som bäst, och snart slår även syrenerna ut. Allt sker på en gång känns det som! Även liljekonvaljerna lär blomma – men när ska man hinna åka och plocka dem?

SH2
Inne står en liten bukett brudspirea – en av mina favoritväxter…

SH6

…och ute får några kvistar av häggen pryda rottingbordet. Nya Plaza Interiör var förresten ett av de bättre numrena på länge – köptips på den!

SH3

Basilika och citronolja – sommarens must haves i köket. Aporpå citron – idag måste jag hinna göra lemon curd och maränger. Det får bli efter solnedgången – att stå i köket när det är +26 ute är ingen hit.

SH5

I helgen ska vi på inte mindre än tre olika festligheter – examensfest, skolavslutning och födelsedagsfest. Det betyder 2 x 3 olika outfits som ska fixas….

SH4

… och strykas och koordineras. Roligt, roligt!

Det var det. Nu – jobba jobba. Ha en fin dag!

0 svar på ”Igår”

  1. Fina foton, och nu skall jag och pojkarna cykla iväg och plocka liljekonvaljer. Min favoritblomma också 🙂 Har planterat ner lite trädgårdsliljekonvaljer som jag väntar blommor på.

  2. Marie – of course 🙂 Han åker på jobb 5.30 hela veckan, kommer hem 17.30 och åker efter middagen iväg på andra åtaganden varje kväll. Kl.23.00 varken orkar eller vill han fundera på festkläder – något jag gärna gör istället. För att jag älskar det helt enkelt. Och han är bara glad att allt är färdigt uttänkt när det sedan är dags att klä sig 🙂

  3. …ännu Marie – glömde skriva att han nog gillar att klä sig snyggt lika mycket som jag, men saknar tiden och nog även lite av den kunskap jag försökt skaffa mig på området 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *