Fredagssvepet

Trött så in i Norden efter gårdagens långlänk, alldeles för få sömntimmar i natt och en stressig eftermiddag. När huset äntligen var städat, vårblommorna planterade vid trappan, skäriväskorna packade  och maten stod på bordet, slockar lilleman i hög feber. Igen. Hej helgen liksom! Hoppas han sover bort sk*ten inatt för jag har verkligen ingen lust att sitta hemma i helgen. Hade tänkt bjuda på ett fredagssvep men energin räcker inte riktigt till för det nu, så det blir bara några snabba bilder av vårblommorna vid trappan istället. Klöver är min nya favorit – den kommer att få hänga med hela sommaren tror jag.

Vårblommor 2

Vårblommor 3

Vårblommor 1

Foto: Anna

0 svar på ”Fredagssvepet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *