Terrassdrömmar

Det senaste dygnet har snötäcket minskat markant på gräsmattan här och nu börjar man nästan våga tro på en vår – och på en ny terrassäsong. Det skulle ju inte sitta helt fel  med dom där nyrappade, vita funkisväggarna bakom bara, och så en fet plånbok ovanpå det, för att kunna skaffa lite nytt till uteplatsen. Jag kommer nog att få nöja mig med en ny bambuplanta och ett par nya lyktor i år känner jag – jag kan inte direkt skryta med att ha sparat på slantarna i vinter. Men drömma får man ju och ungefär så här ser årets terrassdrömmar ut för min del.

Terass 13

Foto: Eget collage av bilder från nedan nämnda tillverkare/butiker

Segeltak, set med örtkrukor, buxbomsplanta, barnvagn samt gunga, utemöbler och solstol från Ikea, set med kvadratiska krukor, kuddar, lyktor samt Acapulco-kopia (korgstol) från Hobby Hall, sittdyna och tygkorg från H&M Home.

0 svar på ”Terrassdrömmar”

  1. Älskar dina inlägg…funderar över i vilket program du gör dina moodboards? Är själv inne i en större inredningsprocess och vill gärna få det snyggt och harmoniskt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *