Snapshots från Sandholm

”Vad f*n ska jag blogga om idag?” tänkte jag, helt slutkörd efter att ha städat huset inför helgen. Och så gjorde jag nåt jag inte minns när jag gjort sist. Om jag någonsin gjort det. Gick ett varv med kameran och bara knäppte några bilder på måfå, randomshots, ostylade sådana, av hur det ser ut här just nu, en vanlig apriltorsdag. Och här är den osminkade sanningen, varsågoda!

Snap 4

Lite påskpynt dröjer sig kvar i glaskupan på sideboarden i vardagsrummet….

Snap 1

…och i köket står en specialimporterad låda med Morbergs Tempranillo och väntar. Rosmarinkrukan överlevde påsken och på tavellisten står två nya kokbäcker från Halv åtta hos mig, som jag inte ens hunnit bläddra i ännu. Och var ska jag gömma den otroligt fula burken med kokosoljan? Hur svårt ska det vara att göra snygga förpackningar???

Snap 5

Deo i soffan framför ”Fåret Shaun”. Och jodå, är man så här söt får man dricka ur tuttflaska fast man fyllt fyra år.

Snap 3

Hans traktorer står på parad i väntan på lekkompisen Ian som anländer från Sverige imorgon vid lunchtid.

Snap 2

… Och utomhus hann jag med nöd och näppe få ner några narcisser i krukorna idag. Hoppas bara att nätterna inte blir så kalla nu längre att de fryser bort.

Snap 7

IMG_2759

Veden står klar vid badtunnan till imorgon…

Snap 6

… och i de smältande snödrivorna ligger allehanda leksaker utspridda. Jag hade tuppsläpp idag och lät dörren till hönsgården stå öppen hela eftermiddagen – nu får det f*n i mig bli vår nämligen. Många svordomar blev det här nu – men så är jag så trött, så trött, efter att knappt ha sovit alls i natt. Nu ska här ännu vikas tvätt innan jag drar iväg på bodygympa – och efter det – tar helg.  Önskar er en trevlig sådan!

0 svar på ”Snapshots från Sandholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *