Påsken 2013

Dags att runda av en underbar påskhelg. Bättre väder hade vi inte kunnat få, inte heller bättre mat, sällskap eller sysselsättning. Vi har tillbringat så gott som varje dag ute på isen. Kört skoter, slappat, umgåtts, grillat korv och njutit av vårsolen, medan barnen lekt, kört fyrhjuling eller miniskoter och haft det bra. Vi har varit bortbjudna, vi har haft gäster, vi har ätit gott och vi har vilat. Total avkoppling från både jobb, politiska uppdrag, blogg och träning. Här är ett bildregn från helgen – en blandning av bilder från både mobilen, min Canon och Instagram.

IMG_3972

IMG_3983

IMG_4014

IMG_4006

IMG_4036

IMG_2529

IMG_4051

IMG_2544

IMG_2559

IMG_2579

Instacollage Påsk

Foto: Anna

PS Jag återkommer imorgon med vinnaren i utlottningen av teaterbiljetterna.

0 svar på ”Påsken 2013”

  1. Så underbara foton!! Nu saknar jag mina hemtrakter med snöskoteråkning och grillning osv., när jag ser dessa vackra vinterbilder! Vilken härlig energipåfyllning under påskhelgen! Kram Liisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *