Marint för henne

Alright, det verkar som att ni är nöjda med kombinationen inredning/mode, så då fortsätter vi så!
I fredags publicerade jag ju ett collage med sommarkläder för honom, på det marina temat, och här kommer nu ett motsvarande för henne. Nedräkningen inför båtsäsongen har börjat och drömmen om ett spegelblankt hav och härliga båtutfärder i sommar hägrar redan. Det vore ju inte helt fel att vara klädd och utrustad med några av de här plaggen och accessoarerna då. Får väl erkänna att några av dem redan finns i garderoben också i väntan på värmen 😉 Och jo – hooden från Helly Hansen är från den manliga kollektionen – men det struntar jag i. Dammodellerna var inte alls lika snygga 😉

Marin Vår 2013 HERS
Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda tillverkare/sidor

Jeans H&M, piké och mössa Race Marine/Stadium, väska och keps Henry Lloyd, hood och sneakers Helly Hansen, scarf och bikini Lexington och solglasögon Gucci.

0 svar på ”Marint för henne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *