I väntan på islossning

Hoppsan, det blev visst en liten bloggpaus här på några dagar. Men så har det också varit full rulle. Hela fredagen tillägnades en shoppingresa till Tammerfors, då vi gjorde Ikea och Ideapark. Mycket rolig och givande resa 🙂 Lördagen gick åt till att skruva ihop alla nya möbler till Deos rum, som nu blivit med skrivbord. Efter den obligatoriska träningsrundan var vi sedan bortbjudna på kvällen, och denna söndag har ägnats åt att vaxa båten och göra den startklar. Nu ikväll var vi en runda till båthamnarna för att kolla läget – det hör till med premiär på 1:a maj och det kan faktiskt lyckas i år också!
I väntan på att jag ska hinna få till mer bearbetade inlägg får ni hålla till godo med kvällens Instabilder.

bild1

bild2

bild3
Foto: Anna

0 svar på ”I väntan på islossning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *