Fashionquotes – check

Jag tänkte visa hur den lilla tavelväggen i husets manliga garderob blev. Gissa om maken var imponerad och tacksam – not 😉 Han kunde väl knappast bry sig mindre, om vi säger som så. Tur att sonen är lite mer på mammas sida 😉

Skrubbvägg 3

Skrubbvägg 1

Egentligen saknas två tavlor som jag hade tänkt ha med – den ena printade jag aldrig ut eftersom bläcket tog slut i skrivaren, den andra tog jag själv och placerade i sovrummet på byrån, dit jag samtidigt flyttade alla mina smycken som tidigare stått i badrummet.

Smycken 1
Smycken 2

Foto: Anna

Som ni säkert noterat tidigare gillar jag ju dom lite kaxigare citaten och det här blev en ny favorit…. 😉

0 svar på ”Fashionquotes – check”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *