Dressingroom – or not?

Vi har haft en kravlös, lugn och skön helg. En mellanhelg som behövdes efter påsk och före det som väntar nästa helg, då vi får efterlängtat besök från Sverige. Det har blivit en hel del utevistelse i helgen, men jag har också fått en del gjort inne. Lördagskvällen tillbringade jag i makens och sonens gemensamma klädgarderob, som var i stort behov av sortering.

Dress 1

Dress 4

Denna garderob är en ständig källa till ångest ska jag tillägga – det är nämligen en tvättäkta walk in closet – som ändå inte används som sådan, eftersom inredningen är gammal och borde förnyas helt. Jag skulle vilja slita ut alla spånskivshyllor och köpa ny inredning från Ikea, men varje gång jag börjar fundera på saken, så börjar jag också fundera på om man kanske borde göra om hela skrubben till arbetsrum istället?

Dress 3

Dress 2

I väntan på att jag ska klara av att besluta mig så får det vara som det alltid varit – dock med mera ordning nu. Idag har jag också suttit en stund vi datorn och gjort några texttavlor och instruktionstavlor som jag ska hänga upp där imorgon. Här är några av dem. Kvadratiska tavlor som beskriver olika vikningar av ficknäsdukar samt de vanligaste slipsknutarna…

Ficknäsduk

Slipsknutar

… och så några modecitat. Samtliga citat och bilder har jag hämtat via olika Instakonton som jag följer, och sedan har jag gjort egna illustrationer av dem.

Fashion vc Style

Clothes

Stare

Foto: Anna

Och ja, jag vet. Det är mycket mode och kläder här inne just nu – men så är det också min blogg och den får och ska spegla det som intresserar och sysselsätter mig mest för tillfället. Men om ni får välja – orkar ni med fler modeinlägg eller är det inredningen ni kommer hit för? Lämna gärna en kommentar!

0 svar på ”Dressingroom – or not?”

  1. Håller också med de övriga kommentarerna. Gillar både modebilderna och inredningsbilderna. Du har en sån inspirerande blogg, i mitt tycke en av de bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *