Blue Orange Monday

God måndag. Eller är det? Njaaa….
Helgen har ägnats åt trädgårdsstädning. Nästan alla gräsmattor är färdigt räfsade och även båten står klar ute på gården för tvättning och vaxning. Nu kunde man kanske förvänta sig lite bilder från trädgården då, men nej, det är ännu så grått och trist ute så några sådana har jag inte tagit. Jag river istället loss denna fullspäckade vecka med ett modecollage. Temat kan vi kalla ”Blue Orange Casual”. Eller bara ”Gimme, gimme” kanske?! 😉 Håll till godo, så ska jag börja beta av min långa to do-lista och även försöka hinna göra en inköpslista till fredagen, då det blir en roadtrip söderut 🙂

OrangeBlå
Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda sidor/tillverkare

Jeansjacka Jack & Jones, scarf och t-shirt Peak Performance, kofta och chinos H&M, solbrillor Dolce & Gabbana, skor Nike, väska och metallklocka Tommy Hilfiger, bälte GANT, klocka med läderarmband Triwa och armband Edblad & Co

0 svar på ”Blue Orange Monday”

  1. Orange och blått passar så bra ihop. Jag gillar orange ! Blir väl att klä på sig och söka sig ut i blåsten och försöka städa lite på gården, ser för hemskt ut efter att snön smält bort. Man hade visst glömt bort lite vad som gömt sig där under…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *