Tävling

Jag har fått nöjet att lotta ut fyra teaterbiljetter härpå bloggen, så se hit alla österbottningar med familj! Föreställningen heter Pojken och Stjärnan och visas fredagen den 12.4 kl 18.00 på Wasa Teater. Så här beskrivs föreställningen:
”Pojken och Stjärnan är en ovanlig cirkusföreställning med ännu ovanligare artister. Det är den fantastiska sagan om en liten pojke och en blyg cirkushäst som mot sina viljor skiljs åt och deras kamp genom världen för att vinna sin vänskap åter. Föreställningen är förtrollande, hisnande, musikalisk; det är en berättelse om vänskap.”
Man kan läsa mer om föreställningen här.
Det enda ni behöver göra för att delta i utlottningen är att lämna en kommentar till detta inlägg. Vinnaren dras på påskannandagen, den 1.4, och meddelas då. Lycka till!

525119_479349342121076_1053969028_n

0 svar på ”Tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *