Spring Fling part 2

Fjärde mars och termometern visade -13 imorse. Fyi. Jag har redan länge väntat på att få börja klä mig lite vårigare och med detta bakslag börjar längtan efter vår känns olidlig. Första vårmodecollaget publicerade jag redan för en hel månad sedan , och det hittar ni här. Här kommer nu ett andra collage som beskriver hur jag skulle vilja klä mig vår 🙂 Jackan är den samma i båda collagen – sååå ”jag”. Till den trashed jeans, vita sneakers, lite leopard, en sportig keps och klassiska pilotsolglasögon. Jag gillar.

Spring Fling 2 13

Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda sidor

Jacka Lindex, jeans Gina Tricot, keps Gant, väska och scarf H&M, armband från Creative Lounge, skor Esprit och Aviatorsolglasögon från RayBan

0 svar på ”Spring Fling part 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *