Påsk på gång

Tomt i min kalender i kväll – heeeelt otroligt och sååååå skönt!!! Inget möte, ingen kurs, ingen gympa, ingenting. Inte ens en löprunda måste jag ut på – eftersom jag hann göra undan den på eftermiddagen. Istället ägnar jag mig åt något som jag alltför sällan hinner göra nuförtiden – nämligen läsa mattidningar och planera för kommande festligheter och middagar. Innan vi vet ordet av är det ju påsk och jag älskar påskmat. Så nu har jag plockat fram alla gamla vårnummer av favorittidningen Eller Mat & Vin, tillsammans med det nyaste förstås, och ska brainstorma kring vilka nya rätter jag vill testa i år.

Elle Påsk 1

Jag har väldigt svårt för att klippa i mina tidningar – istället märker jag ut välvalda recept med postitlappar, så att jag lätt hittar dem senare. De jag sedan vill arkivera för framtiden kopierar jag i färg och lägger i min receptmapp.

Elle Påsk 3

Här är några favoriter ur äldre nummer som jag gärna skulle bjuda på den här påsken. Det nyaste numret har jag ännu inte plöjt igenom, men här kan man få ett smakprov ur det.

Elle Påsk 5

Elle Påsk 4

Elle Påsk 2

Foto: Anna

Är ni nyfikna på vilka rätter som stod på fjolårets påskbord hos oss så hittar ni mina inlägg på temat påsk listade här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *