OM Våren 2013

Måste bara slå ett slag för vårens kollektion från Odd Molly, som faktiskt överträffade alla mina förväntningar. I höst- och vinterkollektionen hittade jag absolut ingenting jag ville ha, men i den här vet jag inte hur jag skulle kunna välja. ”Chanel-jackan”, längst ner till höger, är redan väldigt ombloggad, och nu finns en ny variant av den klassiska koftan Lovely Knit också – med dragkedja! Den heter Lovely Knit Baker Jacket och syns nedan i blått. Klassiska Remix Blouse finns i flera fina färgställningar och den fina Chiffon-blusen  (längst ner till vänster) finns också som klänning.

OM Vår 2013

Kollektionens mesta ”to die for” blir nog ändå den här – Triumph Jacket – som går loss på 590 euro. Drömma går ju… Den här helgen har dock Country Dreams -20 % rabatt på alla OM-plagg, så passa på om ni tänkt beställa!

1015_979dc54593
Foton: via Odd Molly och Country Dreams

Nu iväg i bastun och sedan bär det av upp till grannarna för schlagermys. Trevlig lördagskväll!

0 svar på ”OM Våren 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *