Lemon Curd + Påsk = Sant

God skärtorsdag! Här är vi uppe med tuppen, haha – jag har massor som ska hinnas med idag. Först lite korrekturer att sköta, sen städa och storhandla, och så ska ett sista reportage avklaras före helgen. Har förberett lite av helgens godsaker redan – bland annat något som jag tror kommer att bli världens godaste dessert. Har jag rätt så kommer recept på den senare. Något som ingår i den, och som jag personligen numera alltid förknippar med påsk, är hemlagad lemon curd. En gudagåva om ni frågar mig! Jag föredrar Leilas recept, och det hittar ni här. Jag kanske återkommer med ett fredagssvep imorgon – om inte önskar jag er glad påsk redan nu!

Lemon 1

Lemon 2

Lemon 3

Foto: Anna

0 svar på ”Lemon Curd + Påsk = Sant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *