Gamla glasflaskor

Livet återvänder… Efter ett riktigt komadygn för min del. Vi hade tur och alla höll sig friska över helgen, så visst fick vi åka på fest som planerat. Men igår eftermiddag när jag kom hem från jobb sköljde magsjukan över mig. Nu har jag jobbat i kapp lite under dagen, trots att jag inte är helt frisk ännu, och tar mig tid för ett inlägg här också.
Jag fick nämligen syn på de här bilderna hos Sköna Hem, och direkt ångrade jag att jag tackade nej till att ta alla gamla lemonadflaskor som mamma erbjöd mig häromveckan, då de är i färd med att tömma min mormors hus. Det var riktigt gammaldags flaskor, både gröna och klara, och sett ur det här perspektivet skulle de ju inte vara helt fel att ha hemma!

paskblommor_700 sköna hem

varblommor_i_vas

varblommor_i_flaskor

Foto: via Sköna Hem

0 svar på ”Gamla glasflaskor”

  1. Ja oj, det var fina bilder. Får riktit vår- sommarkänslor av dem. Jag som dessutom gillar såväl gamla flaskor som blommor, så kombinationen är helt rätt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *