For her and her

Mor och dotter fick nya vårjackor igår. Jag fick äntligen tummen ur och köpte konstläderjackan jag spanat på så länge vid Lindex, och Antonia fick en rosa dito från H&M. Den gick hem kan jag säga – hon hade den på sig hela kvällen, liksom de nya solisarna i aviatorstil. Börjar kännas förbi med rosa Hello Kitty-bågar i plast efter sju år med sådana…

Läder 2

Mina egna Aviators borde komma vilken dag som helst på posten – passade på när Campadre hade kampanj. Och som ni ser blev det lite annat också – i mer romantisk stil. En virkad klänning bland annat, som fanns med bland förra veckans nyheter hos H&M. Nu är det bara solen och värmen som fattas!

Läder 1

Foto: Anna

0 svar på ”For her and her”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *