Aeosop + Marimekko = Sant

Varje gång jag ska skriva ett inlägg måste jag numera logga in igen – ett tydligt tecken på att det går för lång tid mellan inläggen. Men tyvärr är det nu bara så att tiden inte räcker till för att blogga varje dag längre, med nästan heltidsjobb, två barn och inte en enda ledig kväll flera veckor framöver. Är det inte möte av något slag så är det kurs eller gympa. Min träning lider också på grund av mina politiska engagemang, vilket kan göra mig smått bitter.
Nåja, här kommer nu ett litet inlägg på temat inredning i alla fall. det är nämligen så att finska Marimekko inlett samarbete med ombloggade, australiensiska Aesop och i april kommer två produkter ut som ett resultat av detta.

Aesop MArimekko

Aesop tillverkar ju olika typer av kropps- och hårdvårdsprodukter, och samarbetet tar fasta på de finska bad- och basturitualerna i form av en Body Scrub och en Body Balsam. Burkarna säljs med en bag prydd med Marimekkos ”Vellamo”-mönster. Du kan läsa mer om produkterna här.

0 svar på ”Aeosop + Marimekko = Sant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *