Pauscollage

Ojdå, det blev visst en oplanerad bloggpaus i några dagar. Förklaringen heter tidsbrist – och ja, okej då, lite bloggtorka också. Svårt att hitta inspiration när det inte finns tid liksom. Imorgon är jag borta på kurs så då kommer jag inte heller att kunna blogga och på söndag åker vi iväg på sportlov. Förhoppningsvis hinner jag titta in här på lördag mellan allt packande. Tills dess får ni hålla till godo med ett Instacollage från den senaste veckan. Sedan finns det förstås ett digert arkiv här i högerkanten att scrolla igenom också om man vill 😉

Instacollage Feb 13

Foto: Anna via Instagram

Uppifrån och ner: Jag hos bästa frissan idag, tidigt, tidigt skrivjobb igår morse, Amadeus och jag på skotertur förra helgen, träning hemma på vardagsrumsgolvet, scampi och pasta, reseplanering med min kusin, Alla Hjärtans Dag-cupcake och vårens parfym – en present från J.

0 svar på ”Pauscollage”

  1. Förresten jag skymtar jackan under parfymen 😉 Hur är den? Såg att Peak påbörja allmän rea nu så frestas igen på några saker. Hoppas du nöjd med jackan. Trevlig sportlovsresa önskar jag på för hand 🙂

  2. Ann-Britt – jo jag är nog nöjd 🙂 Den är jättemjuk och skön på, inte sådär styv och prasslig som många andra vinterjackor, men till utseendet är den ju inte så märkvärdig. Tycker faktiskt att t.ex Icepeak har snyggare modeller 😉 Tack – hoppas du också får fira lite sportlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *