PS I love fashion

I takt med att jag börjat tillbringat allt mer tid på fältet och bland folk (Läs: jobba) och inte bara med att sköta barn innanför husets fyra väggar, har jag också fått upp ögonen igen för mode och inte bara inredning. Allt kretsar inte längre kring vilka gardiner jag ska sätta upp i vilket rum eller att jag absolut måste ha nya kuddar i soffan till nästa årstid eller säsong.

DSC05065a1

IMG_1897s

När man inte längre bara går hemma mellan tvättmaskin och spis har det blivit kul med kläder igen, men efter sex års torka på fronten känns det som man har en del att ta igen. Så jag suger åt mig av allt jag ser – i tidningar, kataloger, i gatubilden och på nätet.

IMG_5032a

IMG_2012a

En modeblogg som jag halkade in på häromdagen och som åkte upp på min Bloglovin-lista direkt är PS I love fashion, som drivs av en finländsk, ung tjej bosatt i Stockholm. Hennes stil liknar i mångt och mycket min – men någon LV-väska lär ni aldrig få se på min axel. Det är inte heller de enskilda plaggen eller accessoarerna som imponerar – utan hur hon kombinerar dem.

PS 2

IMG_4387a

Trenchcoat eller kavaj tillsammans med keps och Converse – I like! Trasiga jeans med klassisk vit skjorta och kavaj – hur snyggt?! Och så HL-mössan och halsduken till skepparkavajen/jackan. Jag är såld.

IMG_0063a1

Foto: Linda Juhola / PS I love fashion

Vad var det nu Deepak Chopra sade? ”Instead of thinking outside the box – get rid of the box”. Och snart, snaaaart, ska jag också ha lika långt hår som henne 😉

0 svar på ”PS I love fashion”

  1. Tack för bra tips! Bra att hon skriver på engelska också för min finska är så pass rostig by now ;-). Jag är ju förvisso finlandssvensk men har inte bott i Finland på en herrans massa år nu. Hennes stil är helt i min stil. Klassiskt och fräscht! Får lust på ny vårdgarderob nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *