Glitterfest

Här kommer det utlovade lördagsinlägget! Vi är alltså bortbjudna på middag ikväll och temat är ”Glitter & Glamour”. Ou yes vad vi ska glittra 🙂

Glitter 3

Det hela började egentligen med att vi skulle ha en offentlig fest i ungdomsföreningen i samma tecken, men då intresset i byn inte var tillräckligt stort, inhiberades denna. Följdfrågan blev då naturligtvis var vi nu skulle få användning för våra nyinköpta paljettklänningar 😉 Så även om vi ikväll bara blir ett litet sällskap, kommer vi att klä upp oss till tänderna! Jag i guld och svart, J i silver och svart.

Glitter Collage

Jag har ju för övrigt snöat in mig helt på just herrkläder för tillfället, efter att inte ha orkat bry mig desto mer om sådant under tiden hemma med barnen. Det senaste halvåret har jag försökt uppdatera makens garderob, som det rått totalt stiltje i under flera år, och i det projektet ingår även annan nödvändig utrustning – såsom manschettknappar. Som jag gillar!

Glitter 2

Det finns ju inte så mycket smycken en man kan bära till kostym, så just manschettknapparna får gärna ta för sig tycker jag. Klockan också för den delen.

Glitter 1

Det här med skjortor är ju också en liten vetenskap i sig men den ska jag inte gå in på här. Jag kan bara konstatera att mitt nya intresse för herrekipering gått ut lite över min egen garderob på sistone. Kvällens skor blev ett snabbt impulsköp i sista minuten. Men det ska väl gå utan Louboutin-klackar också 😉

Glitter 4

Foton: via Ggogle samt eget collage av bilder från bl.a. Nelly, H&M m.fl

Trevlig helg!

 
 

0 svar på ”Glitterfest”

  1. Låter som en underbar fest! Ni kommer att blända alla med era fina paljetter och manschetter och jag kan bara önska er en riktigt hejdundrandes glittrande och underbar fest!
    kram Sabina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *