Februari fredag

Woop woop – it´s friday – and it´s february! Äntligen, äntligen är årets värsta månad över – den kallaste, tråkigaste, mörkaste, tristaste, längsta och fattigaste månaden. Och jag är helt säker – imorse när jag hämtade tidningen så kände jag det i luften – en föraning om vår! Ljuset återvänder – bara det liksom.

Februari 13 1Jag är hemma tredje dagen nu med lite sjuk Amadeus, men han mår bättre idag och vi ska tillbringa dagen med att städa och förbereda kursen jag ska hålla i Närpes imorgon. Och minsann – jag tror vi ska ta och baka Runebergstårtor också. Sedan blir det en löprunda på eftermiddagen följt av klassisk fredagsmiddag – och de flesta förstår säkert vad som menas med det 😉

Feruari 13

Morgondagen går åt till kursen, men efteråt ska det bli skönt att landa i soffan och njuta av första deltävlingen i svenska Melodifestivalen.

Ha en skön helg!

0 svar på ”Februari fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *