Dallas-brickan

Woop woop – fredag igen! Och dagen till ära blir det ett spritbetonat inlägg faktiskt. Minns ni vår ”Dallas-bricka” som jag skrev om i höstas? När Dallas gick på TV igen och det dessutom sammanföll med någon fest vi skulle ha, fick jag för mig att duka fram en bricka med whiskeyglas och tillhörande drycker på sideboarden i vardagsrummet.

Dallasbricka ny

Brickan står fortfarande kvar där, om än flaskorna bytts ut ett par gånger 😉 Sen dök samma fenomen upp hos House of Philia, vilket jag bloggade om i det här inlägget, och nu syns någon form av motsvarighet till ”Dallas-brickoan” i nästan alla stylade lägenheter – hos bland annat mäklarfirman Alvhem.

Dallas 1
Dallas 2

Kanske var det så att JR tog in den här trenden i våra hem (igen). Jag gillar den i alla fall och vissa andra är nog också tacksamma att det är nära till glasen när suget kommer på kvällskvisten 😉

Dallas 4

Foto: Anna samt Alvhem Mäkleri

Här blir det tacomys och kortspel ikväll – imorgon väntar finmiddag på temat ”Glitter & Glamour” hos vänner, och tro det eller ej – jag har faktiskt förberett ett inlägg på samma tema så denna vecka bjuder jag till och med på ett lördagsinlägg. Stay tuned och trevlig helg!

0 svar på ”Dallas-brickan”

  1. Fastän jag inte dricker varken cognac eller whiskey så tycker jag att det faktiskt är riktigt riktigt snyggt att ha dem framme! Hemma hos oss har vi tyvärr ingen annan plats för mannens whiskeyflaskor än vitrinskåpet. Fast nog syns de ju där också lite grann 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *