Vårnyheter och stress

Det är mycket nu – som ni märker. Det går hårt på alla plan och jag hinner inget utöver jobbet, andra uppdrag, fixa mat åt familjen och träna lite emellanåt. Men imorgon ska jag försöka hinna med ett varv på stan mellan några möten, för jag är lite nyfiken på vårens kollektion från Anno, som säljs bland annat på Anttila. I höstas kom några riktigt fina produkter därifrån och vårens pressbilder ser ganska lovande ut – i alla fall stylingen!

anno_lakanat

ANNO_kevat2013_2

ANNO_kevat2013_3

anno_rahit

Foto: via Valkoinen Harmaja

0 svar på ”Vårnyheter och stress”

  1. Måste också ta en sväng via Anttila imorgon 🙂 Gula och gråa trekantspåslakanen blir säkert köpta, och sen behöver jag nya gardiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *